Tapahtumat

 

Idyllinen miljöö on houkutellut Taalintehtaalle useita monipuolisia festivaaleja ja tapahtumia, jotka keräävät vuosittain pienen kylän täyteen yleisöä kotimaasta ja ulkomailta useamman kerran vuodessa.

Vanha Verstas on suosittu ja tunnelmallinen tila niin markkinoiden, konserttien, festivaalien kuin näyttelyiden järjestämiseen. Bio Ponyn elokuvateatterissa on menneen ajan tunnelmaa ja siellä järjestetään ympäri vuoden elokuvien lisäksi niin konsertteja kuin monenmoista muutakin kulttuuriohjelmaa. Taalintehtaan kuuluisa tori on varsinkin kesäkeskiviikkoisin koko lähiseudun kokoontumispaikka. Sen kauniilla toriestradilla nähdään iltatorien ja muiden tapahtumien aikaan esityksiä jokaiseen makuun.


https://www.visitkimitoon.fi/fi/tapahtumat

Tulevat tapahtumat

 • September Open (Taalintehdas)
  7. syys 2019
 • Festival Norpas 2019 (Elokuvat)
  2. elo 2019Monitaiteellinen vapaan kulttuurin festivaali, Festival Norpas järjestetään kahdeksatta kertaa 2.-4.8.2019 Taalintehtaalla Kemiönsaarella. Norpaksen juuret ovat Kataloniassa, Barcelonan maaseudulla, missä järjestettiin Norpaksen edeltäjää Festival Surpasta. Surpaksen tultua tiensä päähän, oli aika pohjoisen sisaren tarinalle Saaristomeren ruukkikylällä. Festivaaleilla on mahdollista kokea omaperäisiä taideproduktoita lajista ja tyylisuunnista riippumatta ja tapahtuman intiimiydestä johtuen yleisö ja taiteilijat voivat aidosti kohdata. Norpas pyrkii olemaan avoin, populaari ja vapaa kulttuurifestivaaliksi. Norpasksen ohjelma koostuu konserteista, elävän musiikin säestämistä elokuvaesityksistä, taidetyöpajoista, installaatioista, valokuvanäyttelyistä, taidenäyttelyistä, taiteilijapuheenvuoroista, tanssi-, performanssi-, teatteri- ja sirkusesityksistä. Kuten festivaalin ohjelmistossa näkyy eri taiteenalojen kirjo, myös kunkin taiteenalan sisällä on pyrkimys ennakkoluulottomuuteen ja rajattomuuteen. Esiintyjiä Norpaksessa on vuosittain maailman ääristä. Syntyhistoriansa vuoksi erityisesti espanjalaiset taiteilijat ovat monipuolisesti edustettuina.
 • Baltic Jazz (Taalintehdas)
  7. heinä 201932. Baltic Jazz festivaali järjestetään Taalintehtaalla 5.-7.7.2019 – lisätietoja myöhemmin. 
 • Baltic Jazz (Taalintehdas)
  6. heinä 201932. Baltic Jazz festivaali järjestetään Taalintehtaalla 5.-7.7.2019 – lisätietoja myöhemmin. 
 • Baltic Jazz (Taalintehdas)
  5. heinä 201932. Baltic Jazz festivaali järjestetään Taalintehtaalla 5.-7.7.2019 – lisätietoja myöhemmin. 
 • PÄÄSIÄISMARKKINAT (Tapahtumat & markkinat)
  20. huhti 2019Perinteiset pääsiäismarkkinat Verstaalla mielenkiintoisilla paikallisilla tuotteilla. Tule tekemään löytöjä. Lavalla musiikkia ja laulua. Myyntipöytien ilmoitus Annica Lindroosille puh. 040 565 4431.
 • Sanan voima: Kohtaamisia sanojen äärellä (Tapahtumat & markkinat)
  15. huhti 2019Tervetuloa Sanan voimaan 4.3 klo 14 Kemiön kirjastossa ja 15.4 klo 14 Taalintehtaan kirjastossa!Tapahtumat järjestetään yhteistyössä Saariston seniorit ry:n kanssa ja ne ovat kaksikielisiä ja avoimia kaikille. Kahvitarjoilu!Sanan voima-tapaamisen aiheena 4.3 Kemiön kirjastossa on yksinkertaisesti sanat: suosikkisanojen yhdistely ja vapaat tekstikokeilut. Saat jakaa ajatuksesi muiden kanssa tai voit vain kuunnella.Taalintehtaalla 15.4 aiheena leikkimielinen Blackout poetry ja sanojen kierrättäminen: uuden merkityksen luominen ja valintojen kautta syntyvät sisällön vivahteet.Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!
 • Sanan voima: Kohtaamisia sanojen äärellä (Tapahtumat & markkinat)
  4. maalis 2019Tervetuloa Sanan voimaan 4.3 klo 14 Kemiön kirjastossa ja 15.4 klo 14 Taalintehtaan kirjastossa!Tapahtumat järjestetään yhteistyössä Saariston seniorit ry:n kanssa ja ne ovat kaksikielisiä ja avoimia kaikille. Kahvitarjoilu!Sanan voima-tapaamisen aiheena 4.3 Kemiön kirjastossa on yksinkertaisesti sanat: suosikkisanojen yhdistely ja vapaat tekstikokeilut. Saat jakaa ajatuksesi muiden kanssa tai voit vain kuunnella.Taalintehtaalla 15.4 aiheena leikkimielinen Blackout poetry ja sanojen kierrättäminen: uuden merkityksen luominen ja valintojen kautta syntyvät sisällön vivahteet.Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!
 • Laskiaisrieha (Taalintehdas)
  3. maalis 2019
 • Talvi Ale (Taalintehdas)
  28. helmi 2019
 • Labbnäsin Neuleleiri (Kurssit & koulutukset)
  28. helmi 2019Neuleleiri Pävämäärä28.2.2019 – 3.3.2019 28.2-3.3.2019 neuleleiri suuntaa etelään, nimittäin Labbnäsin lomakotiin Kimitonsaarella! 4 päivää täynnä neulomista, lankaa, iloisia neulojia, kaunista luontoa, hyvää ruokaa ja ihanaa yhdessäoloa, eikö kuulostakim ihanalta!! Kaikki tämä toteutuu kun neulojat valtaavat lomakodin : D Paikan päällä voit shoppaila ihania lankojam puikkoja sekä neuleohjeita Lankakauppa Kerältä, joka kattaa meille kokonaisen lankakaupan. Viikonlopun aikana järjestetään pieniä asemia missä voit kokeilla eism. tehdä omat neulemerkkisi, opetella magic loop-tekniikkaa, opetella kuinka keriä lankaa peukalolle jne. Päärakennuksessa on yht. 12 makuuhuonetta mihin mahtuu yhteensä 28 henkilöä. Viereisessä rakennuksessa, rivitslossa, on sänkypaikat yhteensä 14 hengelle. Me syödään ja neulotaan päärakennuksessa, jossakin neljästä salista joka löytyy. Alla on pari esimerkkiä miltä makuuhuoneey näyttävät. Hintaan sisältyy täysihoito torstain illalliselta sunnuntai lounaaseen sekä yöpymiset. Viikonlopun hinta on 260 €. Jos haluat varata yhden hengen huonetta, lisähinta on 15 €/yö. Ensimmäinen erä, 100 €, maksetaan viim. 1.12.2018 ja loput, 160 € (tämä summa muuttuu mikäli varaat yhden hengen huometta, siinä tapauksessa ilmoitan sinulle hinnan erikseen!) maksetaan viim. 15.1.2019. Jos sinulla on kysymyksiä, otatham yhteyttä! Voit ilmoittautua leirille keskiviikkona 7 marraskuuta klo 18 suomen aikaan. Kun ilmoittaudut, lerro seuraavat tiedot: – Nimi– Mahdolliset ruoka-allergiat– Mikäli haluat varata yhden hengen huonetta (rajoitettu määrä) Ilmoittaudut lähettämällä sähköpostia yllä mainitulla tiedolla osoitteeseen sticklager@gmail.com.Ilmoita samalla jos tiedät, ettet ehdi illalliselle tai jos sinun pitää lähteä ennen lounasta sunnuntaina. Voit tämän asian tiimoilta tietysti palata myöhemmin. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31 tammikuuta 2019. Jotta leiri voidaan järjestää osallistujia pitää olla vähintään 20 henkeä. Älä odota ilmoittautumisesi kanssa, paikkoja on kuitenkin rajoitetusti! Toivon mukaan tapaan juuri SINUT leirllä! https://stickaventyr.blogspot.com/2018/10/vi-drar-till-labbnas.html?fbclid=IwAR3yu63pbV9EB-6PRWIuO8gkgp7ZhUlCBrJBTW0hGj7_7k-2FplixKRcl5E https://www.facebook.com/knittingcampfinland/ Mikaela Smedinga
 • Talvi Ale (Taalintehdas)
  27. helmi 2019
 • Avantouinti Labbnäs (Tapahtumat & markkinat)
  26. helmi 2019Puulämmitteinen rantasauna ja talviuintia Dragsfjärdijärven rannalla kl(o). 17.30-19.30. Hinta 8 euro. Sisältää kahvin tai teen plus jotain pientä makeaa. Uimapuku on pakollinen varuste. Uudet ja vanhat talviuimarit tervetuloa!
 • Talvi Ale (Taalintehdas)
  26. helmi 2019
 • Talvi Ale (Taalintehdas)
  25. helmi 2019
 • Talvi Ale (Taalintehdas)
  23. helmi 2019
 • Talvi Ale (Taalintehdas)
  22. helmi 2019