Tapahtumat

 

Idyllinen miljöö on houkutellut Taalintehtaalle useita monipuolisia festivaaleja ja tapahtumia, jotka keräävät vuosittain pienen kylän täyteen yleisöä kotimaasta ja ulkomailta useamman kerran vuodessa.

Vanha Verstas on suosittu ja tunnelmallinen tila niin markkinoiden, konserttien, festivaalien kuin näyttelyiden järjestämiseen. Bio Ponyn elokuvateatterissa on menneen ajan tunnelmaa ja siellä järjestetään ympäri vuoden elokuvien lisäksi niin konsertteja kuin monenmoista muutakin kulttuuriohjelmaa. Taalintehtaan kuuluisa tori on varsinkin kesäkeskiviikkoisin koko lähiseudun kokoontumispaikka. Sen kauniilla toriestradilla nähdään iltatorien ja muiden tapahtumien aikaan esityksiä jokaiseen makuun.


https://www.visitkimitoon.fi/fi/tapahtumat

Tulevat tapahtumat

 • September Open (Taalintehdas)
  7. syys 2019
 • Festival Norpas 2019 (Elokuvat)
  2. elo 2019Monitaiteellinen vapaan kulttuurin festivaali, Festival Norpas järjestetään kahdeksatta kertaa 2.-4.8.2019 Taalintehtaalla Kemiönsaarella. Norpaksen juuret ovat Kataloniassa, Barcelonan maaseudulla, missä järjestettiin Norpaksen edeltäjää Festival Surpasta. Surpaksen tultua tiensä päähän, oli aika pohjoisen sisaren tarinalle Saaristomeren ruukkikylällä. Festivaaleilla on mahdollista kokea omaperäisiä taideproduktoita lajista ja tyylisuunnista riippumatta ja tapahtuman intiimiydestä johtuen yleisö ja taiteilijat voivat aidosti kohdata. Norpas pyrkii olemaan avoin, populaari ja vapaa kulttuurifestivaaliksi. Norpasksen ohjelma koostuu konserteista, elävän musiikin säestämistä elokuvaesityksistä, taidetyöpajoista, installaatioista, valokuvanäyttelyistä, taidenäyttelyistä, taiteilijapuheenvuoroista, tanssi-, performanssi-, teatteri- ja sirkusesityksistä. Kuten festivaalin ohjelmistossa näkyy eri taiteenalojen kirjo, myös kunkin taiteenalan sisällä on pyrkimys ennakkoluulottomuuteen ja rajattomuuteen. Esiintyjiä Norpaksessa on vuosittain maailman ääristä. Syntyhistoriansa vuoksi erityisesti espanjalaiset taiteilijat ovat monipuolisesti edustettuina.
 • Kirpputori ja periteinen lohikeitto (Taalintehdas)
  17. heinä 2019Kirpputori ja periteinen lohikeitto.Keitto, jälkiruoka ja kahvi.Hinta 12 €Tervetuloa!www.labbnas.fiKirpputori Labbnäsissa on joka vuotinen tapahtuma. Perinne sai alkunsa 1990 jolloin keittiön remontista jäi paljon ylimääräistä tavaraa josta haluttiin eroon. Eräs keittäjistä sai loistavan idean, että järjestetään kirpputorimyyjäiset. Siitä lähtien Labbnäsissa on otettu kiitollisesti vastaan tavaroita kirpputorille. Martat ovat myös apuna keittiössä, tarjoilijoina ja myyjinä kirpputori päivänä. Perinteisesti on tapana syödä keittiön kehuttua lohikeittoa. Martat järjestävät myöskin arpajaiset kyseisenä päivänä. Saadut rahat käytetään Labbnäsin toimintaan.
 • MUSIIKILLINEN SAARISTOKATTAUS LOUNASKONSERTTI (Taalintehdas)
  13. heinä 2019 MUSIIKILLINEN SAARISTOKATTAUS LOUNASKONSERTTI la 13.7.2019 Labbnäs 12.30 Lounas14.00 Konsertti Makupaloja viikon ohjelmasta Festivaalitaiteilijoita Labbnäsin maittava saaristokattaus ja konserttipaikan tunnelma hurmaa konserttiyleisönsä vuodesta toiseen.   Liput 45 € Huom! Varaathan liput ennakkoon.Varaukset:Labbnäs040 833 0495labbnas@labbnas.fi
 • Baltic Jazz (Taalintehdas)
  7. heinä 201932. Baltic Jazz festivaali järjestetään Taalintehtaalla 5.-7.7.2019 – lisätietoja myöhemmin. 
 • Baltic Jazz (Taalintehdas)
  6. heinä 201932. Baltic Jazz festivaali järjestetään Taalintehtaalla 5.-7.7.2019 – lisätietoja myöhemmin. 
 • Baltic Jazz (Taalintehdas)
  5. heinä 201932. Baltic Jazz festivaali järjestetään Taalintehtaalla 5.-7.7.2019 – lisätietoja myöhemmin. 
 • Äitienpäivänoutopöytä (Taalintehdas)
  12. touko 2019Bjud ut alla mammor på deras dag så att de får njuta av ett ordentligt buffébord och till kaffet ett dignande dessertbord.Tuo äitisi nauttimaan noutopöydän herkusta!Ståendebord/SeisovapöytäKl(o). 12.30 eller/ tai 15.00Efterrättsbord / JälkiruokapöytäG= Glutenfri/ gluteeniton, L=Laktosfri/ laktoositon & V= Vegetarisk/ KasvisPris/Hinta 30 euroPris för barn enligt ålder 1 €/år, över 11 år 30 €. 11 år = 11€, 12 år = 30€.Hinta lapset esim. 1 €/vuosi, Yli 11 vuotiaat 30€. 11 v. = 11 €, 12 v. = 30€.Reservera bord på förhand/Pöytävaraukset040 8330495 labbnas@labbnas.fiHjärtligt välkomna! Sydämellisesti tervetuloa!Vi förbehåller oss rätten till förändringar!Pidämme oikeudet muutoksiin itsellämme!
 • Öppet hus för Kimitoöns Marthor på Labbnäs (Taalintehdas)
  8. touko 2019
 • PÄÄSIÄISMARKKINAT (Tapahtumat & markkinat)
  20. huhti 2019Perinteiset pääsiäismarkkinat Verstaalla mielenkiintoisilla paikallisilla tuotteilla. Tule tekemään löytöjä. Lavalla musiikkia ja laulua. Myyntipöytien ilmoitus Annica Lindroosille puh. 040 565 4431.